حسرت کودکان گیلان از شهربازی استاندارد / استقبال از سرمایه گذاران در شهرهای لاهیجان و بندر انزلی
گیلان یکی از مقاصد گردشگری کشور محسوب میشود، اما همیشه از یک کاستی بزرگ رنج میبرد؛ کودکان و نوجوانان این استان از داشتن یک شهربازی استاندارد و مدرن محروم هستند. در دنیای شلوغ و پرهیاهوی امروز، تفریح و سرگرمی یکی از مهمترین نیازهای بشر محسوب میشود، گذراندن ساعاتی خوش در کنار خانواده یا دوستان میتواند […]
گیلان یکی از مقاصد گردشگری کشور محسوب میشود، اما همیشه از یک کاستی بزرگ رنج میبرد؛ کودکان و نوجوانان این استان از داشتن یک شهربازی استاندارد و مدرن محروم هستند.
در دنیای شلوغ و پرهیاهوی امروز، تفریح و سرگرمی یکی از مهمترین نیازهای بشر محسوب میشود، گذراندن ساعاتی خوش در کنار خانواده یا دوستان میتواند خستگی کار یک هفته را از تن بیرون کند.
برخی افراد برای گذراندن اوقات فراغت به سراغ سینما، فضای سبز یا پیکنیک میروند و برخی دیگر که عاشق هیجان هستند سری به اماکن تفریحی و شهربازی میزنند؛ فضایی که کودکان و نوجوانان میتوانند ساعتها در آن مشغول بازی و خوشگذرانی باشند و بزرگان خانواده نیز تنها تماشاگر نیستند و میتوانند در کنار فرزندان خود با انجام چند بازی جذاب و مهیج آدرنالین خون خود را تا حد زیادی بالا ببرند و لحظات خوب و خوشی را تجربه کنند.
استان توریستی گیلان که یکی از مهمترین مقاصد گردشگری کشور محسوب میشود از یک کاستی بزرگ رنج میبرد؛ کودکان این استان از داشتن شهربازی استاندارد و مدرن محروم هستند، هر چند مدیران شهری در ادوار مختلف قول دادهاند این مشکل را رفع و به مطالبه این قشر از جامعه نیز توجه کنند، اما گویا قرار نیست این مشکل به این زودیها رفع شود.
بندرانزلی نیازمند شهربازی مدرن است
شعبان جعفری، رئیس شورای اسلامی شهر بندرانزلی در خصوص علت احداث نشدن شهربازی در این شهر گفت: شهر توریستی و گردشگرپذیر بندرانزلی نیازمند احداث یک شهربازی استاندارد و مدرن است و شهرداری برای اجرای این طرح، باید سرمایهگذار بخش خصوص جذب کند.
وی میافزاید: در حال حاضر وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تسهیلات بسیار خوبی در بخش گردشگری از جمله احداث شهربازی به افراد سرمایهگذار اعطا میکند، اما واحد سرمایهگذاری شهرداری انزلی کاملاً منفعل است و برای جذب سرمایهگذار بخش خصوصی برنامهای ندارد و در این خصوص تذکرات لازم به شهردار داده شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر انزلی با بیان اینکه طرحهای گردشگری شهر باید به سرمایهگذار بخش خصوصی واگذار شود، خاطرنشان میکند: با افزایش نرخ مصالح ساختمانی و قیمت مسکن، در حال حاضر بسیاری افراد تمایلی به ساختوساز ندارند و پیشبینی میشود که در سال آینده درآمد شهرداری از محل صدور پروانه ساختمانی تا حد زیادی کاهش پیدا کند، بنابراین مدیریت شهری برای رفع بخشی از مشکلات شهری باید به فکر جذب سرمایهگذار و درآمد پایدار برای شهرداری باشد.
وی با تاکید بر اینکه پیش از احداث شهربازی باید الزامات آن لحاظ شود، میافزاید: انزلی همواره در فصول مختلف سال با بارندگیهای متناوب مواجه است، بنابراین در این شهر باید شهربازی مسقف احداث شود تا شهروندان بتوانند در شرایط نامساعد جوی و بارش برف و باران به تفریح بپردازند و برای سرمایهگذار بخش خصوصی نیز صرفه اقتصادی داشته باشد.
جعفری تصریح میکند: در حال حاضر محوطه بازی پارک خیابان پاسداران از سوی شهرداری به صورت استیجاری به بخش خصوصی واگذار شده است، اما در زمان بارندگی فعالیت آن متوقف و دچار ضرر و زیان میشود.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد شهربازی مسقف، استاندارد و مدرن در انزلی موجب جذب بیشتر گردشگر در این شهر میشود، میگوید: تاکنون چندین سرمایهگذار بخش خصوصی به انزلی آمدهاند که تعدادی از آنها نیز با سرمایهگذاران خارجی مشارکت اقتصادی داشتند، جلسات متعددی با آنها برگزار کردیم، اما واحد سرمایهگذاری شهرداری تدبیر و برنامه مناسبی برای جذب سرمایهگذاران ندارد.
احداث شهربازی در لاهیجان مطالبه شهروندان است / شهرداری و شورای شهر از سرمایهگذاران استقبال میکند
بهمن کنعانی، رئیس شورای اسلامی شهر لاهیجان با اشاره به نبود شهربازی در این شهر اظهار کرد: لاهیجان با داشتن جاذبههای متنوع تاریخی و طبیعی در طول سال میزبان میلیونها گردشگر داخلی و خارجی است، بنابراین ایجاد امکانات تفریحی و سرگرمی از جمله شهربازی در این شهر برای شهروندان و مسافران بسیار ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه احداث شهربازی در شهر لاهیجان یکی از مطالبات اصلی و بحق شهروندان است، میافزاید: یکی از دغدغههای اعضای شورای اسلامی شهر لاهیجان از نخستین روزهای فعالیت شورای ششم شهر، احداث شهربازی در لاهیجان بوده و برای اجرای این طرح به دنبال جذب سرمایهگذار است.
رئیس شورای اسلامی شهر لاهیجان خاطرنشان میکند: شهرداریها پیش از اینکه بنگاه درآمدی باشند یک نهاد خدماترسان هستند و درآمد خود را در راه خدماترسانی به شهروندان هزینه میکنند و شهرداری لاهیجان نیز از این قائده مستثنی نیست.
کنعانی تصریح میکند: اصل ۴۴ قانون اساسی نظام اقتصادی ایران را به سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی متکی کرده است، بنابراین نهاد شهرداری به صورت مستقیم متولی ایجاد طرحهای گردشگری و تفریحی همچون شهربازی نیست و باید اجرای آن را به سرمایهگذار بخش خصوصی واجد شرایط واگذار کند.
وی تاکید میکند: احداث شهربازی نیازمند یک تیم کارشناسی و تخصصی است و افرادی که در این بخش سرمایهگذاری میکنند باید تخصص کافی را داشته باشند تا زمانی که لوازم بازی دچار نقص فنی شد، بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن، مشکلات فنی دستگاهها را رفع و دوباره آن راهاندازی کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر لاهیجان با بیان اینکه در شرایط کنونی جامعه توسعه و افزایش امکانات ورزشی، تفریحی و سرگرمی برای شهروندان بسیار لازم و ضروری است، میگوید: شهرداری و شورای اسلامی شهر با آغوش گرم از افرادی که در بخش گردشگری و ایجاد اماکن تفریحی از جمله شهربازی تمایل به سرمایهگذاری در لاهیجان داشته باشند، استقبال میکند.