کد خبر:5445
پ

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی: بین درآمدها و هزینه‌های مدیریت شهری توازنی وجود ندارد

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: باید برخی از واقعیت‌ها را بپذیریم‌ که یکی از آنها این است که وضعیت اقتصاد کشور، وضعیت خوبی نیست و عدم صدور پروانه ساختمان که درآمدی پایدار برای شهرداری‌ها محسوب می‌شود، موجب شده توازنی بین درآمد و هزینه وجود نداشته باشد. محمدصالح جوکار در […]

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: باید برخی از واقعیت‌ها را بپذیریم‌ که یکی از آنها این است که وضعیت اقتصاد کشور، وضعیت خوبی نیست و عدم صدور پروانه ساختمان که درآمدی پایدار برای شهرداری‌ها محسوب می‌شود، موجب شده توازنی بین درآمد و هزینه وجود نداشته باشد.

محمدصالح جوکار در یکصد و چهاردهمین نشست مجمع شهرداران کلان‌شهرهای کشور، اظهار کرد: ما در حدود اختیارات خود دچار محدودیت هستیم و پذیرش حوزه تصمیم‌گیری برای شوراهای اسلامی بسیار سخت است و نقش شوراها باید بیشتر برای هماهنگی باشد نه تصمیم گیری کمااینکه این مساله مشکلاتی را ایجاد کرده است.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: زمانی که درآمدهای پایدار وجود نداشته باشد، به سمت درآمدهای ناپایدار حرکت می‌کنیم که ساختارها را به هم می‌ریزد، درد اساسی در وهله اول مربوط به مدیریت شهری می‌شود در حال حاضر هزار و صد شهر وجود دارد که اگر مدیریت یکپارچه تبدیل به قانون شود، مشکلات بسیار زیادی از مدیریت شهری را حل می‌کند و به نفع کشور است.

جوکار تصریح کرد: در شرایط فعلی باید از خدمات دولت و حاکمیت برخوردار شویم و اگر این تحول در کوچک‌سازی دولت رخ دهد، می‌تواند در یکپارچه‌سازی شهر اثرگذار باشد.

وی اضافه کرد: برخی مواقع انرژی چند سازمان صرف یک موضوع می‌شود و اختلافات به قوه قضائیه کشیده می‌شود که مرکز پژوهش‌ها در این راستا کار اساسی کرده است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برخی چالش‌های مدیریت شهری مربوط به خدمات شهری، مسائل آسیب‌های اجتماعی، حاشیه نشینی و…. است، درحال حاضر ۷۵ درصد مردم شهر نشین هستند و بخشی از مهاجرت‌ها مربوط به توسعه نامتوازن شهر بوده است، مجلس برنامه پنج ساله را تصویب می‌کند اما به چه اندازه محقق می‌شود؟

جوکار بیان کرد: برنامه ششم ۳۰ تا ۳۵ درصد محقق شده و ما در آستانه برنامه هفتم هستیم و باید کاری کنیم که ۸۰ درصد آن محقق شود، در ماده ۴۳ قانون برنامه ششم، یک درصد فروش معادن و صنایع معدنی باید به حساب خزانه برود اما پنج هزار میلیارد تومان محقق شده و به شهرداری‌ها رقم زیادی نرسیده است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری