کد خبر:9721
پ

بازآفرینی ۶ کیلومتر از محور تاریخی و فرهنگی قم

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر گفت: بهسازی مسیر دسترسی مسجد جامع شهر قم به پایان رسیده است. علیرضا خاکی با اشاره به افتتاح راه دسترسی میدان کهنه تا مسجد جامع اظهار کرد: مسجد جامع بعد از حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران یکی از مهم‌ترین فضاهای مذهبی شهر است که در این […]

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر گفت: بهسازی مسیر دسترسی مسجد جامع شهر قم به پایان رسیده است.

علیرضا خاکی با اشاره به افتتاح راه دسترسی میدان کهنه تا مسجد جامع اظهار کرد: مسجد جامع بعد از حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران یکی از مهم‌ترین فضاهای مذهبی شهر است که در این راستا بازآفرینی پیرامون آن در دست اقدام است و امروز شاهد بهره‌برداری از راه دسترسی میدان قدیمی شهر به مسجد جامع هستیم.

وی با بیان اینکه محور تاریخی عشقعلی نیز تکمیل شده است، افزود: این محور با توجه به وجود مراکز اقامتی، مورد استقبال زائران غیرایرانی قرار دارد.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر هدف اجرای طرح‌های بازآفرینی در اطراف حرم مطهر را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در گذشته حرم مطهر محور توسعه شهر بوده، بنابراین بافت فرسوده عمده بافت پیرامون حرم مطهر را تشکیل داده است و متأسفانه زائران مجبور به حرکت در بین این بافت برای استفاده از ظرفیت‌های مذهبی، تاریخی و فرهنگی شهر قم هستند.

وی با تأکید بر اینکه مدیریت شهری به دنبال راهبرد بسترسازی و بازآفرینی درون‌زا درون این بافت است، تصریح کرد: در این راستا محور تاریخی و فرهنگی از حرم مطهر تا چهل اختران و امام‌زاده موسی مبرقع (ع) به طول ۶ کیلومتر و ۱۷ ریزپروژه برای توسعه حضور زائران در دستور کار قرار گرفت.

خاکی با اشاره به اینکه هدف از این اقدام معرفی نقاط تاریخی و فرهنگی شهر همچون مام‌زادگان، بیوت مراجع، بیت‌النور، مراکز فرهنگی تجاری و محلات قدیمی است، گفت: پروژه‌های مختلفی همچنان مانند سرای ملاحسین، میدان کهنه و دروازه ری در این محور در دستور کار است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری