کد خبر:5376
پ

شهردار کرمان: راه‌اندازی روستابازار مصداق جهاد است

طی آیینی با حضور مسئولان و شهروندان، روستابازار شبکه تعاون روستایی استان کرمان، با مشارکت شهرداری کرمان افتتاح شد. شهردار کرمان در آیین بهره‌برداری از روستابازار شبکه تعاون روستایی استان کرمان، با مشارکت شهرداری کرمان که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، مدیرکل صداوسیما، رییس جهاد کشاورزی استان، معاون فرماندار و برخی از اعضای […]

طی آیینی با حضور مسئولان و شهروندان، روستابازار شبکه تعاون روستایی استان کرمان، با مشارکت شهرداری کرمان افتتاح شد.

شهردار کرمان در آیین بهره‌برداری از روستابازار شبکه تعاون روستایی استان کرمان، با مشارکت شهرداری کرمان که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، مدیرکل صداوسیما، رییس جهاد کشاورزی استان، معاون فرماندار و برخی از اعضای شورای اسلامی شهر کرمان، برگزار شد، ضمن تشکر از تلاش‌ها و اقدامات اداره تعاون روستایی استان در راه‌اندازی این مجموعه، گفت: هر کاری که در این شرایط انجام دهیم تا تورمی که مردم در زندگی حس می‌کنند کمتر شده و زمینه اشتغال را فراهم کند، مصداق جهاد است.

سعید شعرباف افزود: روستابازار، فضایی است که هر دو موضوع کاهش قیمت‌ها و اشتغال‌زایی را محقق می‌کند؛ به این ترتیب که با عرضه مستقیم کالا، موجب کاهش قیمت می‌شود و برای روستاییان نیز اشتغال ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: اگر اداره تعاون روستایی استان باز هم بخواهد چنین فضاهایی را ایجاد کند، استقبال می‌کنیم و در زمینه در اختیار گذاشتن زمین یا فضاهای داخل پارک‌ها آماده همکاری هستیم.

شهردار کرمان ادامه داد: در زمینه تبلیغات و اطلاع‌رسانی و در زمینه مسایل مالی روستابازار، هر کاری لازم باشد، مشارکت می‌کنیم.

شعرباف خاطرنشان کرد: محصولات و کالاهای تولیدی روستاییان در این روستابازار به طور میانگین با ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر از قیمت بازار عرضه می‌شود.

مدیر تعاون روستایی استان کرمان نیز در این مراسم، با بیان اینکه مسئولان باید در راستای سرمایه‌گذاری در فعالیت‌هایی که در روستاها انجام می‌شود و برای رفاه روستاییان تلاش کنند، افزود: روستابازار تاکنون در برخی استان‌ها راه‌اندازی شده و در استان کرمان هم شش روستابازار راه‌اندازی شده و این هفتمین روستابازار استان است که با همکاری شهرداری، شورای شهر و جهاد کشاورزی ایجاد شده است.

پرویز رئیسی، خاطرنشان کرد: در روستابازار با حذف واسطه، فاصله بین تولیدکننده و مصرف‌کننده کم شده و محصولات با کیفیت بالاتر و قیمت مناسب‌تری به دست مصرف‌کننده می‌رسد، ضمن اینکه سود بهتری هم برای تولیدکننده دارد.

وی افزود: راه‌اندازی چنین بازارچه‌هایی، فروش بدون واسطه، رونق اقتصاد روستاییان، امنیت غذایی، عرضه محصولات سالم و ارگانیک، تنظیم بازار و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر را در پی دارد.

مدیر تعاون روستایی استان کرمان با اشاره به اینکه برای آماده‌سازی این بازارچه بیش از ۸۰۰ میلیون تومان هزینه شده، یادآور شد: بازارچه ابوذر، مشکلات زیرساختی زیادی داشت که ما این مسایل را برطرف کردیم و شهرداری هم در راه‌اندازی این مجموعه به ما کمک کرد.

رئیسی بیان کرد: برای استقبال بهتر شهروندان از روستابازار واقع در خیابان ابوذر نیاز به حمایت و پشتیبانی ادارات و معرفی و اطلاع‌رسانی این مجموعه داریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز ضمن تشکر از شهرداری، اعضای شورا و اداره تعاون روستایی استان در راه‌اندازی این روستابازار، گفت: یکی از معضلات اصلی در حوزه بازاریابی محصولات کشاورزی، حاشیه بازار است که این مسئله همواره به دلایل مختلف ازجمله فصلی و فسادپذیر بودن و بالا بودن حجم کالا نسبت به قیمت محصولات کشاورزی وجود داشته و فضایی را برای سوءاستفاده ایجاد می‌کرده است.

حسین مهرابی افزود: راه‌اندازی این روستابازار باعث می‌شود محصولات با قیمت کمتر و کیفیت بهتری عرضه شود و یکی دیگر از مزیت‌های آن، عرضه یک‌جای این محصولات است.

وی با بیان اینکه شهردار و اعضای شورای شهر کرمان با دید بلند و نگاه وسیعی که دارند به ایجاد چنین فضایی در شهر کمک کردند، یادآور شد: در زمینه مسایل بهداشتی، از شهرداری تقاضا داریم در فراهم کردن یک سردخانه برای این مجموعه کمک کند، همچنین با ایجاد پارکینگ، دسترسی مردم را به این روستابازار تسهیل کند.

گفتنی است، روستابازار شبکه تعاون روستایی استان کرمان، در خیابان ابوذر شمالی قرار دارد و در این بازارچه، کالاهایی ازجمله فرآورده‌های گوشتی و پروتئینی، مرغ و ماهی، محصولات گیاهی و ارگانیک، کالاهای اساسی(طرح تنظیم بازار)، لبنیات و گل و گیاه با قیمت پایین‌تر از بازار عرضه می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری