امام جمعه قم: متروی قم برای راهاندازی تنها به واگن نیاز دارد
امام جمعه قم گفت: در بازدید از پروژه قطار شهری قم شاهد بودیم که این پروژه از هر نظر آماده است و برای راهاندازی تنها به واگن نیاز دارد که امیدواریم تأمین شود. آیتالله علیرضا اعرافی امروز دوشنبه شانزدهم بهمن در حاشیه بازدید از پروژه متروی قم و افتتاح فاز نخست ایستگاه مرکزی آتشنشانی قم […]
امام جمعه قم گفت: در بازدید از پروژه قطار شهری قم شاهد بودیم که این پروژه از هر نظر آماده است و برای راهاندازی تنها به واگن نیاز دارد که امیدواریم تأمین شود.
آیتالله علیرضا اعرافی امروز دوشنبه شانزدهم بهمن در حاشیه بازدید از پروژه متروی قم و افتتاح فاز نخست ایستگاه مرکزی آتشنشانی قم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اوایل شروع این دوره مدیریت شهری جدید که خدمت شهردار رسیدم ایشان را از همان زمان در حال برنامهریزی کلان و راهبردی برای شهر قم دیدیم.
وی با اشاره به اینکه شهرداری و شورای اسلامی شهر قم با نگاه راهبردی گامهای مثبت بسیاری در شهر در یک دهه اخیر برداشتهاند، افزود: امروز هم شاهد این بودیم که پروژه بسیار مهم قطار شهری قم از هر نظر آماده است و تنها نیاز به واگن این پروژه را متوقف نگهداشته است.
امامجمعه قم با اشاره به حضورش در کلنگزنی ساختمان ایستگاه مرکزی آتشنشانی قم گفت: ساختمان آتشنشانی مرکزی شهر قم که دو سال قبل کلنگزنی شد طبق زمانبندی انجامشده است.
اعرافی ادامه داد: یکی از مسائل امیدبخش این است که ۸۰ درصد بودجهای که شورا و شهرداری تدوین کردهاند، ماهیت عمرانی دارد که این نسبت بسیار خوبی در برنامهریزی شهری محسوب میشود.
وی اظهار کرد: پروژههای کلان و گرهگشای خوبی برای اجرا در شهر انتخابشدهاند و پیشرفت پروژهها بسیار خوب است. امیدواریم در ادامه نیز شاهد تحولات بهتری در قم باشیم.
امامجمعه قم بابیان اینکه تمام این پیشرفتها در صورتی بیشتر اثر را دارد که مردم این پروژهها را از خود بدانند و در انجام آن مشارکت داشته باشند، تأکید کرد: مردم باید هم در مأموریتهای مدیریت شهری مشارکت کنند و هم نقد و اعتراض خود را بیان کنند.
اعرافی ادامه داد: این مشارکت مردمی اکنون در قم دیده میشود و نگاه مدیریت شهری نیز به این مسئله مثبت است.
وی افزود: مسئله فرهنگ و نشاط شهروندی برای جوانان و بانوان بسیار مهم است و مدیریت شهری در این عرصه نیز اهتمام خوبی دارد که باید به این مسئله جدیتر پیگیری شود.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با اشاره به اهمیت توسعه اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) گفت: فضای اطراف حرم مطهر باید بانشاط و با نگاه فرهنگی، دینی و حوزوی رشد کرده و متناسب با جایگاه شهر قم آباد شود.
رئیس شورای اسلامی شهر :
ثبات مدیریت ، عامل موفقیت مدیریت شهری قم است
رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه یکی از عوامل موفقیت شهر قم، ثبات مدیریت شهری است، گفت: اینکه یک شهردار سه دوره متوالی توسط اعضای شورای اسلامی شهر، انتخاب میشود نشان از توانمندی و کارآمدی شهردار قم است.
محسن محرری نیز در آئین افتتاح، بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی ۵۷ پروژه شهرداری قم با اعتباری بالغ بر ۱۰۵ هزار میلیارد ریال که در سالن همایشهای شهرداری قم برگزار شد، ضمن تبریک دهه مبارک فجر، اظهار کرد: در این ایام باید یاد و خاطره شهدای بزرگ اسلام و رهبر انقلاب اسلامی را گرامی بداریم.
وی افزود: به برکت خون این شهدا انقلاب اسلامی با اقتدار به مسیر خود ادامه داده و مقابل استکبار جهانی ایستادگی کرده است.
رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه در آستانه انتخابات سرنوشتساز مجلس شورای اسلامی هستیم، مطرح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری امیدآفرینی یکی از مهمترین وظایف مسئولان و مدیران است.
محرری با بیان اینکه مدیریت شهری مهمترین نهاد خدمترسان است، عنوان کرد: این مجموعه تاکید بسیاری به امیدآفرینی دارد چراکه خدمات شهرداری تأثیر بسیاری در افزایش امید در جامعه و مشارکت در انتخابات دارد.
وی با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت شهری قم دستاوردهای بسیاری داشته است، خاطرنشان کرد: این دستاوردها در میدان عمل و سطح جامعه به خوبی قابل مشاهده است.
رئیس شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه یکی از رویکردهای مهم در شورای شهر نظارت بر عملکرد شهرداری و سازمانهای تابعه بوده است، تصریح کرد: تقویت رویکرد اجتماعی و فرهنگی نیز که مورد تاکید علما و ائمه جمعه بوده، مدنظر قرار گرفته است.
محرری با اشاره به اینکه حضور اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری میان مردم مورد توجه است، یادآور شد: به مناسبتهای مختلف اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری در مساجد حاضر شده و از نزدیک مشکلات مردم را شنیده و پیگیری میکنند.
وی با بیان اینکه بحث تقویت ردیفهای اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در دستورکار قرار دارد، افزود: این رویکرد میان مسئولان و مدیران استانی، علما و مراجع و اعضای شورای اسلامی شهر قم یک دغدغه بوده است.