برگزاری مجموعه کارگاههای ساخت تراریوم با شیشههای دورریختنی
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از برگزاری مجموعه کارگاههای ساخت تراریوم با شیشههای دورریختنی در راستای ترغیب شهروندان به کاهش میزان تولید پسماند و حفظ محیط زیست خبر داد. به گزارش لفنخار میهن به نقل از ایمنا، غلامرضا ساکتی اظهار کرد: منابع طبیعی تجدید شونده مانند آب، خاک، جنگل و مرتع که امروزه در محافل […]
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از برگزاری مجموعه کارگاههای ساخت تراریوم با شیشههای دورریختنی در راستای ترغیب شهروندان به کاهش میزان تولید پسماند و حفظ محیط زیست خبر داد.
به گزارش لفنخار میهن به نقل از ایمنا، غلامرضا ساکتی اظهار کرد: منابع طبیعی تجدید شونده مانند آب، خاک، جنگل و مرتع که امروزه در محافل علمی از آن با عنوان بستر حیات انسانها و زیربنای توسعه پایدار جوامع نام برده میشود، نگین سرسبزی است که نه تنها به نسل حاضر، بلکه به تمام نسلهای آینده کشور تعلق دارد و باید به خوبی حفظ و به آیندگان سپرده شود.
وی افزود: در آستانه هفته منابع طبیعی، این سازمان در نظر دارد با همکاری سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان در راستای افزایش سطح دانش و آگاهی شهروندان با بهرهگیری از قوه تخیل و هنر، اقدام به برگزاری مجموعه کارگاههای ساخت تراریوم با شیشههای دورریختنی در راستای ترغیب شهروندان به کاهش میزان تولید پسماند و حفظ محیط زیست کند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: این ویژه برنامه طی پنج روز و با حضور ۳۰۰ نفر از شهروندان در گروههای سنی کودک و بانوان در باغ بانوان طلوع و فرهنگسرای آسمان برگزار خواهد شد.
ساکتی تصریح کرد: آپ سایکلینگ (استفاده مجدد) روشی است که افراد میتوانند به کمک آن به طور مستقیم حجم خالص پسماندهای جامد را کاهش دهند، از آنجا که این فرآیند نیاز به خلاقیت همراه با هنر و ابتکار دارد، تمام کارگاهها با حضور مدرسان متخصص در امر کاشت و نگهداری گل در فضای شیشهای و کارشناسان آموزش در حوزه استفاده از پسماندها جهت کاربریهای متفاوت به اجرا درخواهد آمد.
وی با بیان اینکه محصولاتی که از طریق آپ سایکلینگ ساخته میشوند، به طور معمول هدفمند و مفید بوده و در این فرآیند کاربری شیشههای قدیمی تغییر پیدا کرده است و به محصولی جدید تبدیل میشود، گفت: هدف از اجرای این برنامه آموزش رفتارهای صحیح زیستمحیطی به ویژه استفاده مجدد از پسماندها در راستای اصلاح سبک زندگی شهروندان است؛ همزمان با اجرای این فعالیت آموزشی-فرهنگی، تمام شرکت کنندگان در جلسات میتوانند تراریوم ساخته دست خود را به منزل ببرند و از آن نگهداری کنند.