کد خبر:11018
پ

ششمین جشنواره ملی موسیقی شمس و مولانا در خوی به پایان رسید

ششمین جشنواره ملی موسیقی شمس و مولانا با معرفی آثار برتر موسیقی اصیل و سنتی ایرانی در شهر خوی دارالقرار شمس پایان پیدا کرد ششمین جشنواره ملی موسیقی شمس و مولانا با معرفی آثار برتر موسیقی اصیل و سنتی ایرانی در شهر خوی دارالقرار شمس پایان پیدا کرد. در پایان این جشنواره با نظر هیئت […]

ششمین جشنواره ملی موسیقی شمس و مولانا با معرفی آثار برتر موسیقی اصیل و سنتی ایرانی در شهر خوی دارالقرار شمس پایان پیدا کرد

ششمین جشنواره ملی موسیقی شمس و مولانا با معرفی آثار برتر موسیقی اصیل و سنتی ایرانی در شهر خوی دارالقرار شمس پایان پیدا کرد.

در پایان این جشنواره با نظر هیئت داوران، گروه «رُهام» و «بی‌دل» به ترتیب از استان‌های آذربایجان‌شرقی و خراسان‌رضوی موفق به کسب مقام مشترک اول شدند.

همچنین گروه هفت و هشت نیز از شهرستان رودسر استان گیلان مقام دوم این جشنواره و گروه بیداد و نوای صبا به ترتیب از استان تهران و خراسان‌رضوی نیز موفق به کسب مقام سوم مشترک شدند.

گفتنی است با نظر هیئت داوران، گروه مشتاق از شهرستان گنبد کاووس استان گلستان لوح شایسته تقدیر را دریافت کرد.

معاون سیاسی و تجتماعی استانداری آذربایجان غربی: شمس و مولانا از گنجینه‌های ایران اسلامی هستند

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: شمس و مولانا از گنجینه‌های ایران اسلامی هستند و سلوک و اندیشه‌های عرفانی این بزرگان چراغی برای هدایت انسان است.

رضا ابراهیمی در آئین اختتامیه ششمین جشنواره ملی موسیقی شمس و مولانا اظهار کرد: در سالروز ولادت با سعادت امیر المومنین علی (ع) شاهد هنرهای اصیل موسیقی ایرانی در شهر خوی هستیم.

وی افزود: امروز درصدد آن هستیم تا ظرفیت‌های بالای کشور و فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی را به دنیا معرفی کنیم.

ابراهیمی با اشاره به ظرفیت‌های خوی گفت: شهرستان خوی مدفن علما و عارفان بزرگ است و باید زیرساخت‌های این شهرستان در جهت حضور پررنگ گردشگران فراهم شود تا از ظرفیت‌های فرهنگی این خوی بهره مند شویم.

وی تاکید کرد: استان آذربایجان‌غربی به مثابه موقعیت ویژه و داشتن مرز مشترک با سه کشور، دارای ظرفیت عظیمی جهت تبادل فرهنگی است.

فرماندار ویژه شهرستان خوی: شهر خوی سرزمین عرفان اسلامی و معرفت دینی است

معاون استاندار و فرماندار ویژه خوی شهرستان گفت: آرامگاه شمس تبریزی در خوی نشانه‌ای از پیشینه کهن این شهر و غنای حکمت و عرفان اسلامی در این سرزمین و عمق معرفت دینی در این دیار است.

کریم علی‌نژاد نیز در این اختتامیه اظهار کرد: امروز باید با برگزاری جشنواره‌های ملی و بین‌المللی و در این رویدادها نشان دهیم که شمس تبریزی میراث معنوی انسانیت است که می‌تواند موجب هم‌نوایی انسان‌ها شود.

وی افزود: شمس تبریزی کیمیاگری است که اگر قدر داشته شود مثل وجود انسان افزون زده امروز را به زر ناب تبدیل می‌کند، او عارفی است که گستره جغرافیایی زبان فارسی و عرفان اسلامی را روشن ساخته و نابغه‌ای چون مولانا را شوریده و شیفته اندیشه و فلسفه خویش ساخته است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی از ارادت مردم خوی به شمس تبریزی گفت و ادامه داد: امروز خوی به عنوان دارالقرار شمس تبریزی به خود می‌بالد که میزبان شمس تبریزی است و الحق والانصاف که مردمان این شهر با برگزاری برنامه‌های مختلف علمی و فرهنگی و هنری سعی در قدر دانستن این مقام و منزلت هستند.

علی‌نژاد با اشاره به معرفی شهر خوی یادآور شد: شهر خوی که از دیرباز شهر فقاهت به خاطر تولد یافتن حضرت آقای آیت‌الله خویی مرجع عالی قدر جهان تشیع در آن شهر، شهر رشادت به خاطر بیش از یک هزار شهیدش در دوران دفاع مقدس و شهر پایمردی مردان مرد به گواه تاریخ است.

وی همچنین با اشاره به آرامگاه شمس تبریزی تاکید کرد: انتظار مردم از دولت نیز این است که تکمیل طرح توسعه و ساماندهی آرامگاه شمس تبریزی را با اهمیت دادن به مشارکت خیرین، تسهیل و سرعت دهند.

شهردار خوی: افزایش مشارکت کنندگان در جشنواره، نشان از کیفیت بالای آن است

حسن نصرالله‌پور، شهردار خوی نیز این مراسم با اشاره میلاد با سعادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) و روز پدر اظهار کرد: مراسم اختتامیه ششمین جشنواره ملی شمس و مولانا مصادف با شب میلاد حضرت علی (ع) بوده و شور بسیار دل انگیزی برای جشنواره بخشیده است.

وی افزود: در سال گذشته تعداد ۲۸۱ گروه و سال‌جاری نیز ۳۵۰ گروه در ششمین جشنواره ملی موسیقی شمس و مولانا ثبت نام کرده‌اند که افزایش ۲۴ درصدی را شاهد هستیم.

نصرالله‌پور تاکید کرد: در عرصه فرهنگی و اجتماعی مدیریت شهری دو ویژه برنامه ارزشمند با باقیان و فرزند خوی را طی سال جاری برگزار کرد که استقبال بسیار خوبی از سوی اهالی مختلف شهر خوی، صنوف مختلف، اهالی دانشگاه و رزمندگان دوران دفاع مقدس قرار گرفته و جزو فعالیت‌های شاخص و جزو پروژه‌های ماندگار فرهنگی مذهبی شهرداری خوی هستند.

شایان ذکر است ششمین جشنواره ملی شمس و مولانا از دوم تا چهارم بهمن با استقبال بی‌نظیر مردم فرهنگ مدار خوی برگزار شد.

زهرا خجسته شعار ۱۴۰۲/۱۱/۵

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری