شهردار: پروژههای شهرداری سنندج زمینهای برای سرمایهگذاری و اشتغالزایی است
شهردار سنندج از اجرای دو پروژه گردشگری در محور سد وحدت و قشلاق گریزه خبر داد و گفت: این پروژهها زمینهای برای سرمایهگذاری، اشتغالزایی و رونق گردشگری در شهر سنندج است. سیدانور رشیدی امروز شنبه بیستودوم مهرماه در جلسه بررسی دو پروژه سرمایهگذاری سد وحدت و قشلاق گریزه که با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی […]
شهردار سنندج از اجرای دو پروژه گردشگری در محور سد وحدت و قشلاق گریزه خبر داد و گفت: این پروژهها زمینهای برای سرمایهگذاری، اشتغالزایی و رونق گردشگری در شهر سنندج است.
سیدانور رشیدی امروز شنبه بیستودوم مهرماه در جلسه بررسی دو پروژه سرمایهگذاری سد وحدت و قشلاق گریزه که با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، با اشاره به احاطه مدیریت ۱۴۳ هکتار از اراضی سنندج از سوی منابع طبیعی به شهرداری سنندج در محدوده سد وحدت اظهار کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل سد وحدت اجرای طرح گردشگری در قالب چند فاز در این محدوده تعریف شده و بستههای سرمایهگذاری تدوین شده است.
وی افزود: سد قشلاق از منابع جایگزین آب شهر سنندج است و معتقدیم اجرای هر نوع پروژهای در این محدوده باید با رعایت الزامات کمی و کیفی آب باشد.
شهردار سنندج خاطرنشان کرد: پروژه سد وحدت و قشلاق گریزه میتواند در حوزه رونق تولید و اشتغالزایی به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای مد نظر دولت تأثیرگذاری جدی داشته باشد از اینرو پای کار بودن همه بخشها برای دستیابی به اهداف در این حوزه امری ضروری است.
وی ادامه داد: توسعه صنعت گردشگری به عنوان یکی از ظرفیتهای قابل توجه در استان کردستان بهویژه در شهر سنندج همواره مورد توجه و تاکید مسئولان ارشد بوده است و در همین راستا شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج در این دوره توجه به این مهم را به عنوان یکی از برنامههای اولویتدار مدنظر قرار دادهاند.
رشیدی با اشاره به تعریف بستههای سرمایهگذاری با تاکید بر حفظ سرمایههای شهر و ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری در شهر سنندج تاکید کرد: معتقدیم تعریف درآمد پایدار برای شهرداری باید علمی و با بررسی ظرفیتهای موجود اقتصاد شهری و متناسب با موقعیت اقتصادی و اجتماعی باشد.
وی با اشاره به بهرهگیری از ظرفیت بخشهای مختلف و تلاش در راستای جذب بخش خصوصی برای ورود به این حوزه گریزی زد و اضافه کرد: سعی داریم به عنوان یک دستگاه حاکمیتی با استفاده از روش بی. او. تی که روشی پذیرفتهشده برای مشارکت بخش خصوصی در توسعه پروژههای زیربنایی در سطح جهان است، فرآیند کار با سرعت هرچه بیشتر دنبال کنیم.
شهردار سنندج افزود: در اجرای پروژه گردشگری در اراضی احاطه شده به شهرداری در محدوده سد قشلاق معتقد هستیم کار باید با رعایت تمام الزامات بهویژه حفظ کیفیت آب و تخصیص برابر قانون باید انجام گیرد.
عزم جدی شهرداری سنندج برای پروژه گردشگری محور قشلاق گریزه
وی خاطرنشان کرد: پروژه گردشگری محور قشلاق گریزه سنندج با توجه به ظرفیت طبیعی بالقوه، بهعنوان بزرگترین پروژه گردشگری غرب کشور به طول شش کیلومتر، میتواند فرصتی بسیار مناسب برای توسعه زیرساختها و خدماترسانی هرچه بهتر به گردشگران در استان باشد.
رشیدی استفاده از ظرفیت طرحهای مطالعاتی و گردشگری شرکت آب منطقهای کردستان را در اجرای این پروژهها عظیم گردشگری در محدوده سد قشلاق مورد تاکید قرار داد و گفت: معتقدیم یک کاسه شدن طرحهای شرکت آب منطقهای و شهرداری ضمن تسریع در فرآیند کار مسیر دستیابی به اهداف توسعهای استان را در حوزه توسعه صنعت گردشگری فراهم میسازد.
وی با بیان اینکه همه ما یک هدف واحد را که توسعه استان است دنبال میکنیم، گفت: تعامل و همبستگی بین دستگاهی میتواند زمینه را در راستای تحقق اهداف بیش از پیش فراهم کند.
شهردار سنندج با تاکید بر اینکه در حوزه کارشناسی تمام دستگاهها باید یک همگرایی داشته باشند، تصریح کرد: اجرای پروژه گردشگری سد وحدت و قشلاق گریزه تحول عظیم در حوزه رونق تولید و اشتغالزایی را در مرکز استان رقم خواهد زد.
وی گفت: در هیچ دوره و مقطعی به اندازه دو سال اخیر در این حوزه کار نشده است و کمتر مسئولی حاضر به ریسک اجرای ۱۴۰ هکتار فضای سبز به معنای واقعی در شهر سنندج بود، اما با کمک و پشتوانه همه دوستان و همدلی و وفاق بستر تحقق این مهم فراهم شد.
تحقق ۴۰ درصدی برنامه شهرداری در اجرای ۱۴۳ هکتار فضای سبز در سنندج
رشیدی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد کار در قالب اجرای پارکها بزرگ مقیاس با تاکید بر توزیع عادلانه خدمات در سطح شهر جامه عمل پوشانده شده و فرآیند کار نیز با سرعت قابل قبولی در حال انجام است، گفت: معتقدیم اگر مسئولیتی در این نظام قبول کردهایم و خود را خدمتگزار مردم میدانیم، نباید کارها روی کاغذ بماند.
وی اضافه کرد: محلهمحوری در خدمات در کنار اجرای پروژههای بزرگ عمرانی و رفاهی در مدیریت شهری طی دو سال اخیر به صورت ویژه و برنامهریزی شده با توجه به ظرفیت نیازهای هر منطقه دنبال شده و رضایتمندی خوبی را در بین شهروندان به دنبال داشته است.
شهردار سنندج توزیع عادلانه خدمات را زمینهساز رضایتمندی شهروندان و رونق و توسعه شهر دانست و گفت: توسعه شهر به معنای واقعی به عنوان مطالبه به حق مردم با اعتبارات قطرهچکانی ممکن نمیشود و بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی با ایجاد انگیزه مؤلفه اصلی در تحقق اهداف در این حوزه است.
وی با بیان اینکه بسترهای توسعهای خوبی در بخش گردشگری در استان بهویژه شهر سنندج وجود دارد، گفت: مردم باید از این ظرفیتها بهره بگیرند چون بستر برای کار با وجود مدیران ریسکپذیر و پای کار در رأس استان فراهم است و باید از این فرصت به نحو احسن بهره بگیریم.