عضو شورای اسلامی شهر قزوین: مطالبات کمیسون خانواده در بوستان مادر و کودک هنوز محقق نشده است
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر قزوین با بیان اینکه باید از فضاهای موجود در بوستان مادر و کودک استفاده بهینه صورت گیرد، اظهار کرد: نزدیک به یکسال از افتتاح این بوستان میگذرد، اما فضاهای مورد مطالبه کمیسیون هنوز محقق نشده است. جلسه فوقالعاده کمیسیون بانوان و امور خانواده شورای اسلامی شهر قزوین شامگاه […]
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر قزوین با بیان اینکه باید از فضاهای موجود در بوستان مادر و کودک استفاده بهینه صورت گیرد، اظهار کرد: نزدیک به یکسال از افتتاح این بوستان میگذرد، اما فضاهای مورد مطالبه کمیسیون هنوز محقق نشده است.
جلسه فوقالعاده کمیسیون بانوان و امور خانواده شورای اسلامی شهر قزوین شامگاه شنبه سیام دی به ریاست فاطمه اشدری و با حضور مدیر عامل سازمان خدمات طراحی با موضوع طرحهای توانمندسازی بانوان و کودکان در تالار مردم شورای شهر قزوین برگزار شد.
اشدری، رئیس این کمیسیون در این جلسه با بیان اینکه باید از فضاهای موجود در بوستان مادر و کودک استفاده بهینه صورت گیرد، اظهار کرد: نزدیک به یکسال از افتتاح و بهرهبرداری از این بوستان میگذرد اما فضاهای مورد نیاز و مورد مطالبه کمیسیون هنوز محقق نشده است.
وی ادامه داد: ما باید بتوانیم برای اوقات فراغت و آموزش خانوادهها و کودکان برنامههای متنوعی در نظر بگیریم و این بوستان ظرفیت ایجاد کارگاه و فضاهای آموزشی را دارد.
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر قزوین با اشاره به اینکه صداوسیما باید برای اوقات فراغت تمامی اقشار جامعه برنامه داشته باشد، خاطرنشان کرد: متأسفانه صدا و سیما در تولید محتوا برای خانوادهها و به ویژه کودکان خوب عمل نمیکند و این گونه میشود که استفاده از فضای مجازی و گوشی تلفن همراه بیشترین وقت را از مردم میگیرد.
اشدری اضافه کرد: وقتی هیچ برنامهای در جامعه و صدا و سیما برای جامعه هدف وجود ندارد مردم و جوانان و کودکان پناهی جز فضای مجازی ندارند. ایجاد خانه اندیشه کودک و نوجوان و توجه به مسئله تفکر و کار کردن در این حوزه میتواند به صورت عمقی و ریشهای روی کودکان و نوجوانان کار کند.
وی به بیان طرح خود پیرامون ایجاد خانه اندیشه کودک و نوجوان پرداخت و ادامه داد: بررسی داستان زندگی پیامبران، تفکر در آیات و نشانهها، آیت شناسی، تبدیل تهدید به فرصتها تفکر در اسماً الله و تعریف داستانهایی از شاعران نامدار مانند سعدی، مولوی و مصداقیابی در زندگی از جمله مباحثی هستند که در این خانه اندیشه به آنها پرداخته خواهد شد تا کودکان و نوجوانان مطالعه همراه با اندیشه و تفکر را آموزش ببینند.
در ادامه این جلسه حاضران هم نقطه نظرات خود را در خصوص چالشهای موجود در فضای مجازی بیان داشتند که پرهیز از تربیت تکبعدی فرزندان توسط والدین و جوانی جمعیت از جمله موترد مورد بحث بود.